woensdag 7 september 2011

Marketing Master Class in het Leiderschapshuis

Uitnodiging.

Master Class moderne marketing voor ondernemers op het gebied van Leiderschapsontwikkeling.    

 Geef jezelf vleugels        

Het spannende aan deze tijd is dat je ook als kleinere ondernemer heel succesvol kan zijn op een volle markt. Als je een heldere missie hebt die aansluit bij je kwaliteiten is er per definitie een doelgroep die zich aangetrokken tot je voelt. Maar hoe maak je je propositie en communicatie zo opvallend en relevant dat die doelgroep in contact met je komt en blijft? In deze Master Class vind je de verdieping om geïnspireerde keuzes te maken in je aanbod en communicatie. De setting is intiem zodat je elkaar kan helpen bij het gebruiken van de praktische modellen en voorbeelden

Class 1. Naar binnen. 09.00-12.30 op 23 september 2011
  • Versterken van je eigen verhaal. 5 elementen van een echt en aantrekkelijk verhaal.
  • Definitie van je klant. Communicatie doelgroep. Wie is je ideale klant?
  • Eerste oefening met je eigen concept. Praktisch model voor conceptontwikkeling en toetsen van het concept aan 8 kenmerken (relevantie, opvallendheid, uniciteit,…).
Class 2 Keuzes. 09.00-12.30 op 30 september 2011
  • Bepalen van inzicht en behoefte. Kruip in de huid van de klant en wees zo concreet mogelijk.
  • Aanscherping concept. Behoefte bepaling, Inzicht in de doelgroep. Belofte en bewijs.
Class 3 Naar buiten. 09.00-12.30 op 17 oktober 2011
  • Positioneren van het concept met archetype en waarden voor communicatie
  • Stellen van doelen en maken van  een marketing en communicatie strategie aan de hand van tips voor MKB-communicatie en overview moderne communicatie middelen.
  • Inzetten van het sociale web om je relatie met klanten te laten groeien. We maken gebruik van effectieve voorbeelden van bestaande communicatie concepten.
Class 4 Doen. (facultatief) 13:00 - 16.30 op 24 oktober 2011

·         Praktische werksessie en eerste hulp bij uitvoering. Waar loop je tegen aan, wat houdt je tegen? Ruimte voor inbreng specifieke expertise op communicatie gebied.

Praktische informatie De classes zijn bij het Leiderschapshuis in Den Dolder en zijn voor ondernemers op het gebied van leiderschapsontwikkeling. We werken in een kleine groep. De Investering is € 250,- voor 3 classes. De 4e class of een individuele sessie is facultatief en de investering bedraagt € 75,-/€90,-.

Aanmelden via een mailtje naar Boris@peppercontact.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten