vrijdag 29 juli 2011

Werkervaring

Als partner bij een marketing en innovatiebureau en als senior consultant daarvoor bij marketing, onderzoeks en innovatiebureaus heb ik de afgelopen jaren veel projecten geleid. Op het moment werk ik als zelfstandige met andere professionals samen voor klanten en bureaus in soortgelijke projecten.

Voorbeelden van mijn ervaring:

1. Coaching/Leadership development
a. Leadership journey met Unilever Azië naar China, trektocht door de bergen met 200 marketeers.
b. Unicef WASH programma in Suriname. Project leider en coach van een programma van 1,5 jaar waar we 16 dorpen faciliteren om hun eigen kracht te gebruiken in het aanpakken van het WASH probleem.
c. (Her)positionering van IMEC en het Leiderschapshuis in de leiderschapsontwikkelingsmarkt.
d. Coachen van meer dan 40 ondernemers via Marketing Master Class en opeenvolgende trajecten, zoals Faber&Scheffer (sociale innovatie) en IMEC (leiderschapsontwikkeling).

2. Merkontwikkeling/Consumer Centric Marketing
a. Neerzetten visies / consumenten platforms zoals het "Taste" platform, het "Connected Platform" en het "Webcams future use"voor Philips.
b. Marketing strategie en positioneringen zoals voor HAK, AXA, Veronica, Groningen, Smint en Campina.
c. Co-creeëren van nieuwe producten met marketing team / content team / consumenten, reclame en designbureau's met als resultaat oa. Sanoma’s Mind Magazine, RedBand Truly, Crystal Clear Shine (Heineken) en DAS Extra.
d. Digitale concept ontwikkeling: Preferred Banking ABNAMRO en loyalty programma SUNWEB
e. Explorerend en verbeterend onderzoek met consumenten voor ANWB, Verkade, Televizier, Jiba, Philips, Sara Lee, Orange, Albron en vele anderen.

3. Begeleiden mensen en teams naar een klantgerichte organisatie.
a. Project leider in Tesco "No 1 in service" project waar we een trainings programma ontwikkelden en aan trainers trainden om Tesco meer service gericht te maken
b. AXA Values. Als je als organisatie je merk positioneert hoe zorg je er dan voor dat de medewerkers die waarden ook integreren in hun dagelijks gedrag? Programma ontwerp en begeleiding teams in hun eigen ontwikkeling  naar eigen ambitie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten